ИГРАЙ ВМЕСТЕ С НАМИ 2.0 | DREAM

DreamTown

Главная Новости ИГРАЙ ВМЕСТЕ С НАМИ 2.0

ИГРАЙ ВМЕСТЕ С НАМИ 2.0

29 марта 2021
ИГРАЙ ВМЕСТЕ
С НАМИ 2.0

Проведи час карантину весело та з ДУЖЕ гарними сюрпризами!

Команда DREAM TOWN підготувала для вас крутезний онлайн квест за допомогою партнерів, які надали бомбезні подарунки. Проходь онлайн квест на нашому сайті та опинись серед переможців.

 

Правила участі:

Учасникам потрібно пройти онлайн квест з 18-ти завдань та надіслати DREAMКОД, який буде у вигляді набору цифр, знаків та букв (для прикладу: Н%?МОD87!DREAM2021)

Кожен день ми будемо публікувати одне завдання у STORIES на сторінках DREAM TOWN в соціальних мережах

https://www.instagram.com/dreamtownkyiv/ 

https://www.facebook.com/DreamTownKyiv , виконавши яке, ви знайдете наступне завдання.

Всього по 2 завдання у день.

Спочатку потрібно відгадати про який магазин чи заклад, розміщений в ТРЦ DREAM TOWN саме йде мова, потім знайти сторінку магазину чи закладу (назву якого ви вгадали) на сайті https://dreamtown.ua/. На сторінці магазину чи закладу буде розміщено завдання, яке потрібно виконати. Виконавши завдання ви знайдете частину DREAMКОДу.

Після виконання завдань – відправляйте правильну відповідь (частину DREAMКОДу, яку ви отримали, виконавши кожне завдання) у вигляді Google форми під кожним завданням на правильній сторінці.

Увага! В Google формі вам потрібно залишити ваші персональні данні: ім’я та номер мобільного телефону у форматі 380ХХХХХХХХХ та відповідь на квест (DREAMКОД).

  1. Будьте уважними – ваша відповідь буде синхронізована з номером телефону та ім’ям! Під час розіграшу переможців буде ідентифіковано за ім’ям та номером телефону.
  2. Всі хто наддадуть правильну відповідь квесту (допускається до трьох помилок у відповіді), будуть автоматично у списку тих, між ким будуть розіграні призи від наших партнерів.
  3. Кожен учасник онлайн квесту може взяти підказку один раз за період участі у квесті, написавши нам у приватні повідомлення на сторінці https://www.instagram.com/dreamtownkyiv/ чи https://www.facebook.com/DreamTownKyiv
  4. Отримати подарунок можливо лише особисто у ТРЦ DREAM TOWN після 09 квітня 2021 року
  5. Дати проведення квесту з 29 березня по 06 квітня 2021.
  6. Буде обрано 9 переможців випадковим чином 07 квітня 2021 о 14:00.
  7. Результати буде опубліковано на сторінках:

https://www.instagram.com/dreamtownkyiv/ 

https://www.facebook.com/DreamTownKyiv 

або на сайті https://dreamtown.ua/

Задание 1:

Історія мережі магазинів розпочалась в 1997 році - з тих самих пір, як засновники бренду вирішили зібрати в одному місці улюблені бренди. Обрали флагманські торгові марки у світі плавання, бігу та активного відпочинку в цілому. В мережі магазинів представлені такі бренди як, Saucony, CMP, Arena, Alpina, `47 Brand, Le Coq Sportif.

 

Задание 2:

Український дизайнер і однойменний бренд та мережа магазинів. Бренд відкрив флагманський магазин у ТРЦ DREAM TOWN у 2010 році. Всього по Україні відкрито 40 магазинів.

Крім того, колекції українського дизайнера з успіхом продаються в Австралії, Саудівській Аравії, Бельгії, Лівані, ОАЕ, Іспанії, Ірландії, Єгипті, Франції, Кувейті й Канаді.

 

Задание 3:

Бренд рослинної косметики, який заснував фонд Plant for Life. Мета якого зберегти біорізноманіття нашої планети. До кінця 2020 року вже висаджено 151 мільйон дерев. 35 країн світу долучилися до проекту, в тому числі Україна. У 2021 році Фонд оголосив нову ціль – висадити 135 мільйонів дерев до кінця 2025 року!

 

Задание 4:

Що спільного у водяного млину в Італії, колоска пшениці та дров’яної печі?

 

Задание 5:

 

 

Задание 6:

Розшифруйте анаграму та вгадайте назву магазину.

 

Задание 7:

Щоб розгадати, що за дивне місце з’явилося у ТРЦ DREAM TOWN необхідно проявити кмітливість. Щоб зрозуміти жінку, іноді треба поглянути на неї з іншої сторони.