COMFY здійснює мрії Життєлюбів | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини COMFY здійснює мрії Життєлюбів

COMFY здійснює мрії Життєлюбів

20 листопада 2020
COMFY здійснює 
мрії  Життєлюбів

Новий  COMFY в Київському DREAM TOWN здійснює мрії  Життєлюбів

 

20 листопада о 10.00 відбудеться офіційне відкриття нового магазину COMFY в ТРЦ DREAM TOWN, 2 частина за адресою Оболонський просп., 21-б. 

 

Відтепер COMFY зручно доступний відвідувачам  ТРЦ DREAM TOWN між станціями метро:, Мінська, Героїв Дніпра. Магазин розташований на першому поверсі 2 частини ТРЦ поблизу Сільпо.

 

З нагоди відкриття COMFY відраховуватимуть 20 гривень з кожного чеку до Благодійного Фонду Життєлюб. Кошти підуть на #ДРІМГАДЖЕТИ для підопічних фонду: мультиварки, чайники, тощо. Такі прості в сучасному світі  речі та такі омріяні для багатьох людей поважного віку.

 

Новий магазин – флагман в мережі COMFY. На 1400 кв.м. представлені традиційні категорії аудіо, відео та побутових гаджетів  та розширена зона іноваційних товарів. Вперше в COMFY, саме в новому магазині, презентують легендарний німецький посуд та дрібно-побутову техніку бренду WMF. Мережа отримала контракт на офіційні поставки і відтепер у флагманських COMFY посуд та техніка WMF будуть представлені на спеціальному shop-in-shop просторі. Загалом новий формат магазину в ТРЦ DREAM TOWN пропонує відвідувачам  товари на 50 брендованих зонах та додатковий асортимент з віртуальної вітрини.

 

Традиційно на відкритті відвідувачам пропонуються знижки до 50%, спеціальні пропозиції та гарантовані подарунки першим 1000 покупцям.

 

Про БФ «Життєлюб»

Благодійний фонд «Життєлюб» – це проект, спрямований на організацію дозвілля людей поважного віку і надання їм необхідної адресної допомоги. Фонд був заснований у 2013 році Гарі Корогодським і Тіною Михайловською. www.happyold.com.ua