Відкрилась школа танців Dream Team | DREAM

DreamTown

Eng
Home News Відкрилась школа танців Dream Team

Відкрилась школа танців Dream Team

04 June 2020
Відкрилась школа танців Dream Team

Школа танців Dream Team

Відкрила свої двері в ТРЦ Dream Town 2.

Dream Team- більше чим танці . Наша місія кожен день робити людей счастливими за допомогою танців . Вже більше 10 років ми навчаємо танцям, а саме хіп-хопу та стріт  напрямкам .

Наші учні та викладачі неодноразово ставали чемпіонами та призерами всеукраїнських, европейских та світових змагань і фестивалів . Ми приймаємо активну участь у міжнародних танцювальних подіях, як учасники так членами журі, презентерами майстер класів .  Вже більше 5 років являємося організаторами міжнародних дитячих таборів і фестивалів у Болгарії .

Команда Dream Team працює по інноваційній навчальній програмі , яка розвиває не тільки танцювальні здібності , ай лідерські навики.

Школа навчає дітей та дорослих в таких напрямках : хіп-хоп , брейк-данс , хаус , джаз - фанк , також у нас є фітнес , стретчінг, сальса , афро .

Навчання проходе в індивідуальному порядку та групи до 10 чоловік відповідно до свого віку  : 3-5 років, 6-8 років, 9-12 років, 13-15 років , 16-18 років та дорослі групи .

Заняття проходять оф-лайн та он-лайн .

Завітайте у наше неймовірно просторе , стильне місце у якому так і хочеться танцювати . З нагоди відкриття пробний майстер клас безкоштовно ! Інформація по телефону +380979731323

Ми в соц.мережах

https://dance-school.kiev.ua/

https://www.facebook.com/dreamteamkievds/

@dreamteamkiev

https://www.youtube.com/channel/UCDiOF9N3juALJJOP1N_9EbQ

https://dance-school.kiev.ua/onlajn-shkola/