Відкриття фотовиставки 24.05 | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини Відкриття фотовиставки 24.05

Відкриття фотовиставки 24.05

25 травня 2021
Відкриття фотовиставки
24.05

Десять відомих українок, які стали обличчями соціального проекту

SkinScan. Я бережу свою шкіру

Соломія Вітвіцька, Лілія Ребрик, Санта Дімопулос, Лаура Марті, Ірма Вітовська, Ілона Гвоздьова, Анна Різатдінова, Даша Квіткова, Надія Матвєєва, Даша Трегубова взяли участь у масштабній фотосесії (більше фото на сайті VIVA!), яка є візуальною частиною проекту «SkinScan. Я бережу свою шкіру». Відомі телеведучі, актриси, блогери, громадські діячі, спортсменки, хореографи погодилися брати участь в акції, розділяючи цінності та цілі ініціаторів проекту.

Оскільки мета проекту SkinScan – турбота про здоров'я шкіри українців, глобальне інформування про проблему меланоми в Україні, то особами проекту стали представниці прекрасної статі, які підтримують ідеї ЗСЖ.

 

24 травня о 19-00 у ТРЦ DREAM TOWN, атріум Голлівуд (3 поверх, біля кінотеатру Оскар) відбудеться відкриття грандіозної виставки за участю представниць проекту, працівників соціально відповідальних і профільних ЗМІ, лікарів і всіх, хто підтримує ідеї здоров'я в Україні.

 

Що таке SkinScan?

SkinScan - це соціальний проект, орієнтований на профілактику меланоми та інших проявів шкірної онкології в Україні та ефективну боротьбу з ними.

SkinScan - це сотні унікальних тем, фото, відео, бекстейжів, інтерв'ю з профільними фахівцями, пацієнтами, лідерами думок з метою привернути увагу українців до питань здоров'я шкіри - органу, в якому людина проводить все життя.

SkinScan - це важливі й делікатні теми, які ніколи раніше не мали широкого спектру поширення в Україні.

SkinScan - це масштабний нон-стоп інформаційний проект, присвячений до дня меланоми у світі. Активна фаза проекту - з лютого до травня щорічно.

 

Чому ми це робимо?

Згідно зі статистикою, в Україні лише 5% людей, які ніколи не мали і не мають жодних проблем зі шкірою. Однак, більшість шкірних захворювань виліковні або являють собою естетичні дефекти шкіри.

Але, поза тим, не менше 5% на 100 тисяч чоловік людей у світі щорічно захворюють на рак шкіри і найагресивнішу його форму - меланому. На жаль, в Україні показник хворих в середньому на 2% вищий, ніж в Європі і США.

За статистикою, в США біля 95-97% хворих на меланому повністю одужують, відновлюються і повертаються до повноцінного життя. В Україні цей показник нижче, як мінімум, у два рази!

Меланома істотно молодшає. Якщо у віковій групі 60+ щорічна кількість хворих відносно стабільна, то у віковій групі 0-30 років спостерігається зростання пацієнтів.

 

Що ми хочемо донести і змінити

  • в Україні немає культури засмаги і культури помірного перебування на сонці
  • низька онкологічна настороженість - як серед звичайних людей, так і у середовищі професіоналів
  • в державних клініках немає сучасної апаратури для діагностики, особливо на ранніх стадіях
  • низька поінформованість населення щодо меланоми та її причин
  • погіршується екологія, яка впливає на розвиток пухлинних процесів
  • кричуща безграмотність, часом на рівні забобонів, щодо відношення до родимок і новоутворень на шкірі
  • величезна кількість випадків самолікування, які часто призводять до фатальних наслідків
  • немає культури регулярного профілактичного відвідування дерматолога
  • низька поінформованість, обмежені знання щодо лазерних технологій як найефективніших для лікування меланоми, недовіра до лазерних технологій (як у середовищі пацієнтів, так і медичних працівників).

Для кого ми це робимо

  • Для пацієнтів, яким потрібна допомога, і для тих, хто у зоні ризику (за спадковим чинником): інформування про сучасні можливості діагностики та лікування;
  • Для широкої аудиторії: прищеплення культури поведінки на сонці, культури регулярного відвідування дерматолога з профілактичною метою (мінімум раз на рік, бажано після поїздки на південь), освітня програма широкого спектру про здоров'я шкіри;
  • Для журналістів: формування розуміння важливості теми й освітлення, усвідомлена співпраця;
  • Для фахівців: просвітницькі проекти, спрямовані на підвищення кваліфікації, розширення знань щодо можливостей лазерних технологій

 

Ми попросили відомих людей і лідерів думок підтримати проект а також найважливіші тези проекту «SkinScan. Я бережу свою шкіру».

# Шкіра - орган, у якому людина живе усе життя. Але нерідко піклується про неї значно менше, ніж про одяг.

 95% американців повністю виліковуються від меланоми і повертаються до повноцінного життя, натомість, в Україні, цей показник майже вдвічі менший. Головна причина високої смертності від меланоми - брак інформації про меланому, неуважне ставлення до родимок на своєму тілі.

Як це змінити? Варто лише раз на рік, бажано після відвідування південних країн або після закінчення літнього сезону відвідувати дерматолога!

# Просто прийди до дерматолога і покажи свої родимки!

Ми віримо, що завдяки підтримці зірок і лідерів думок інформація щодо профілактики, своєчасної діагностики та ефективного лікування дійде до кожного мешканця України, врятує тисячі життів!

«Бережіть свою шкіру, як це роблю я!» – із таким меседжем приєдналися до проекту «SkinScan. Я бережу свою шкіру» публічні люди й лідери думок.

Галерея осіб проекту буде поповнюватися щорічно.

 

Статус проекту: нон-стоп щорічно.

Активна фаза проекту: Дні меланоми в травні, щорічно.

Продюсери проекту: Іванна Слабошпицька, Олена Скачко

Партнери проекту: провідний дерматоонколог Андрій Лисецький, мережа клінік CALM (на базі яких у Дні меланоми буде здійснюватися безкоштовна діагностика усіх, хто бажає), ТРЦ DREAM TOWN (організаційний партнер, на території якого відкрито виставку і розміщено пункт діагностики).

Інформаційний партнер: Viva! Перший журнал про відомих людей.

Офіційний фотограф проекту: Олег Богдан, арт-директор журналу Viva!, фотограф провідних глянцевих медіа світу, включно Vogue, Playboy, OK, фотограф соціального проекту ООН «Ні! насильству» і державного соціального проекту «Твої кордони». Наразі живе і працює в Лос-Анджелесі. Приїхав до України спеціально підтримати проект «SkinScan. Я бережу свою шкіру».

Місце проведення заходу: ТРЦ DREAM TOWN 1, атріум Голлівуд, 3-й поверх, поблизу кінотеатру Оскар.

Місце проведення діагностики: ТРЦ DREAM TOWN 1, атріум Голлівуд, 3-й поверх, навпроти ресторану TBILISO

 

Посилання на сторінки партнерів:

Сайт проекту SkinScan 

instagram провідного дерматоонколога Андрія Лисецького

 

Про проект на сайті VIVA!

facebook VIVA!

instagram VIVA!

 

Сайт клініки CALM

fasebook клініки CALM

instagram клініки CALM