Кольорові DREAMи | DREAM

DreamTown

Укр
Головна Новини Кольорові DREAMи

Кольорові DREAMи

13 березня 2023
Кольорові DREAMи

Результати розіграшу:

Переходь за посиланням та дивись відео, де ми обирали переможців.
Також за посиланням відео з врученням телевізора та фото переможців, які отримали бокси.

Телевізор від MOYO:
Пушкарьова Олександра 8558

Перелік переможців та подарунків у кожному з кольорових боксів:

1. Нєкрасова Юлія 9750. Червоний:
MOYO - 1 пара навушників, Оскар - сертифікат на 2-ох, D&P Perfumum - 1 парфумований спрей, Arena - 1 пляшка та 1 спортивна сумка, LUSH - 1 бомбочка, Master Burger - 1 сертифікат на 500 грн, O!SOME - 1 дорожня подушка, All Star Dance Centre - абонемент на тиждень занять, Ковзанка - 1 сертифікат на 2-ох, Divas Place - 1 сертифікат на 8 занять, Intersport Outlet - 1 сертифікат на 1000 грн, Антошка - 1 сертифікат на 500 грн.
2. Грузенський Андрій 3414. Помаранчевий:
MOYO - 1 пара навушників, Оскар - сертифікат на 2-ох, D&P Perfumum - 1 парфумований спрей, Arena - 1 пляшка та 1 спортивна сумка, LUSH - 1 бомбочка, Master Burger - 1 сертифікат на 500 грн, O!SOME - 1 дорожня подушка, All Star Dance Centre - абонемент на тиждень занять, Ковзанка - 1 сертифікат на 2-ох, Intersport Outlet - 1 сертифікат на 1000 грн, Антошка - 1 сертифікат на 500 грн, GIULIA - 1 сертифікат на 1000 грн.
3. Дидух Дар'я 4582. Жовтий:
MOYO - 1 пара навушників, Оскар - сертифікат на 2-ох, D&P Perfumum - 1 парфумований спрей, Arena - 1 пляшка та 1 спортивна сумка, LUSH - 1 бомбочка, Master Burger - 1 сертифікат на 500 грн, O!SOME - 1 тамблер, All Star Dance Centre - абонемент на тиждень занять, Ковзанка - 1 сертифікат на 2-ох, Антошка - 1 сертифікат на 500 грн, GIULIA - 1 сертифікат на 1000 грн, Natali Bolgar - 1 сертифікат на 1000 грн.
4. Ляш Тетяна 6393. Зелений:
MOYO - 1 ігрова гарнітура, Оскар - сертифікат на 2-ох, D&P Perfumum - 1 парфумований спрей, Arena - 1 пляшка та 1 спортивна сумка, LUSH - 1 бомбочка, Master Burger - 1 сертифікат на 500 грн, O!SOME - 1 тамблер, All Star Dance Centre - абонемент на тиждень занять, Ковзанка - 1 сертифікат на 2-ох, Intersport Outlet - 1 сертифікат на 1000 грн, Антошка - 1 сертифікат на 500 грн, GIULIA - 1 сертифікат на 1000 грн.
5. Деревинський Антон 6077. Блакитний:
MOYO - 1 ігрова гарнітура, Оскар - сертифікат на 2-ох, D&P Perfumum - 1 парфумований спрей, Arena - 1 пляшка та 1 спортивна сумка, LUSH - 1 бомбочка, Master Burger - 1 сертифікат на 500 грн, O!SOME - 1 іграшка, All Star Dance Centre - абонемент на тиждень занять, Ковзанка - 1 сертифікат на 2-ох, Pandora - 1 каблучка «Серце», Divas Place - 1 сертифікат на 8 занять, iL Molino - 1 сертифікат на 500 грн.
6. Шелєхова Вікторія 1182. Фіолетовий:
MOYO - 1 ігрова гарнітура, Оскар - сертифікат на 2-ох, D&P Perfumum - 1 парфумований спрей, Arena - 1 пляшка та 1 спортивна сумка, LUSH - 1 бомбочка, Master Burger - 1 сертифікат на 500 грн, O!SOME - 1 іграшка, All Star Dance Centre - абонемент на тиждень занять, Ковзанка - 1 сертифікат на 2-ох, Divas Place - 1 сертифікат на 8 занять, iL Molino - 1 сертифікат на 500 грн, ProMenu - 1 набір келихів.

 

Акція «Кольорові DREAMи»

Що потрібно зробити, щоб отримати головний приз та один з 6 кольорових боксів з призами?

Приходь в ТРЦ DREAM з 13 березня по 24 квітня 2023 року, бери участь у розіграші головного призу Sony X85K 43" 4K HDR Smart LED TV від MOYO та інших призів партнерів розіграшу.

На тебе чекають призи від партнерів розіграшу:

 

  • MOYO 
  • Pandora 
  • Intersport
  • DIVAS PLACE
  • PROMENU
  • Ковзанка
  • Оскар
  • D&P perfumum
  • Arena
  • Natali Bolgar
  • il Molino
  • LUSH
  • Master Burger
  • O!SOME
  • ALL STARS DANCE CENTRE
  • GIULIA
  • Антошка

 

Як взяти участь у розіграші? Дуже просто - насолоджуйся шопінгом та реєструй чеки від 1000 грн.

Умови:

∙ купуй на суму від 1000,00 грн. одним чеком в період з 13.03.2023 по 24.04.2023 (10:00-21:00) в магазинах та/або закладах ТРЦ DREAM (окрім супермаркетів Сільпо, аптек, банків та терміналів поповнення)

∙ реєструй чек онлайн за посиланням (клікай)

∙ вигравай головний приз від MOYO та один з 6 кольорових боксів з призами**

 

Правила участі в акції «Кольорові DREAMи» у ТРЦ DREAM

Місце проведення: ТРЦ DREAM (пр. Оболонський, 1Б, DREAM yellow та пр. Оболонський, 21Б, DREAM berry)

Дати проведення: з 13 березня по 24 квітня 2023 року включно.

Учасники розіграшу: повнолітні особи, які виконали всі умови розіграшу. Кількість учасників необмежена.

 Призовий фонд розіграшу:

Головний приз від MOYO та 6 кольорових боксів з призами від партнерів розіграшу

 Завдання розіграшу:

Протягом періоду проведення розіграшу з 13 березня по 24 квітня 2023 року включно учасник повинен:

  1. завітати до ТРЦ DREAM;
  2. зробити покупку на суму від 1000,00 грн. і більше одним чеком в магазинах та/або закладах ТРЦ DREAM (просп. Оболонський, 1Б, DREAM yellow та просп. Оболонський, 21Б, DREAM berry), окрім супермаркетів Сільпо, аптек, банків та терміналів поповнення;
  3. зареєструвати чек онлайн за посиланням (клікай)
  4.  зберігати чек до дати визначення переможця

 Сума чеку дорівнює або більша 1000 грн. 00 коп. Чеки не сумуються. 1 чек = 1 реєстрація

УВАГА! Один чек можна реєструвати лише один раз. Якщо зареєстрований чек у формі Google буде повторюватись, ми автоматично анулюємо реєстрацію саме цього чеку.

УВАГА! Одна людина може зареєструвати необмежену кількість чеків, але ми ретельно перевіримо їх, щоб не було махінацій.

Чеки мають бути датовані періодом проведення розіграшу:

13 березня – 24 квітня 2023 року

Під реєстрацією мається на увазі:

  • заповнення необхідної інформації в google формі за посиланням (клікай)

Номер реєстрації відповідає останнім 4 (чотирьом) цифрам номеру телефону учасника.


Рекомендуємо бути підписаним на сторінки ТРЦ DREAM, щоб слідкувати за новинами та результатами розіграшу:

instagram.com/dream_kyiv
facebook.com/DreamKyiv.ua
https://t.me/dream_kyiv

або відвідувати сайт https://dreamtown.ua/ua

У разі перемоги отримати приз можна особисто у ТРЦ DREAM, протягом 1 місяця з дати розіграшу, пред’явивши паспорт та чек, який був зареєстрований у розіграші.

 

  У розіграші не беруть участь:

- учасники, що не виконали умови розіграшу;

- учасники, що виконали умови неправильно, не повністю або невчасно.

- співробітники магазинів та закладів ТРЦ

- особи, які не досягли 18 років

- співробітники ТРЦ DREAM

**Визначення переможця:

Для організації та проведення розіграшу створюється комітет з числа представників Організатора та Партнерів, який здійснює підготовку, проведення та підведення підсумків заходу.

Нагородження переможця головним призом відбувається Партнером Розіграшу на умовах Партнера з 1 травня до 1 червня 2023 року.

Номер реєстрації відповідає останнім 4 (чотирьом) цифрам номеру телефону учасника.

Переможці визначаються 26 квітня 2023 року серед усіх учасників, що виконали всі умови правил розіграшу, за методом випадкової ймовірності онлайн за допомогою рандомайзера.

Результати визначення переможців публікуються 27 квітня у соціальних мережах та на сайті ТРЦ DREAM.

Кількість переможців – 7 осіб.
Більш детальну інформацію про розіграш можна знайти на офіційному сайті ТРЦ DREAM (https://dreamtown.ua/ua), на сторінках соціальних мереж у Фейсбук (facebook.com/DreamKyiv.ua) та Інстаграм (instagram.com/dream_kyiv)

Учасники розіграшу надають свою згоду на:

 - обробку будь-яких персональних даних, які надані чи будуть надані особисто Організатору розіграшу чи його представникам відповідно до наступної мети: здійснення прав та виконання обов’язків у сфері надання послуг та забезпечення дотримання вимог чинного законодавства України;

- поширення Організатором розіграшу персональних даних будь-яким іншим особам та передачу їх третім особам без повідомлення клієнта про таку передачу, з метою рекламування розіграшу, за умови дотримання вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних; 

- знімання учасника на фото- та/або відеоплівку, обробку таких та/або наданих клієнтом фотографій, інших художніх творів з зображенням клієнта, їх публічного показу, відтворення та розповсюдження, в рамках здійснення Організатором комерційної діяльності у сфері надання послуг щодо розіграшу, з дотриманням вимог чинного законодавства України.

Дана Згода діє протягом  невизначеного часу.